Top Dekorativë Dre Me Bredh 7.5 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1157350 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i bardhë me pemë renë dhe dhurata.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Materiali i produktit Plastike