Top Metalik Dekorativ Me Babagjysh 9 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1143241 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i kuq prej metali të kuq, me ilustrim të Santa Claus dhe fëmijëve të vegjël.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Materiali i produktit Metalike
Përshtatshmëria e moshës *KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.