Top Dekorativë Transparent Me Flok Bore 8 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1169258 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i tejdukshëm, i zbukuruar brenda me dëborë, fjongo të mbuluar dhe manaferra.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit Plastike