Top Dekorativë Transparent Silver 10 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1169257 Category:

Përshkrim

Top transparent i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes, i zbukuruar brenda me konfeti argjendi.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjend Transparente
Materiali i produktit Plastike