Top Uji Shtëpi Kuqe Plak Bore 9 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1119584 Category:

Përshkrim

Top bore të Krishtlindjeve me një burrë dëbore dhe një elf me një dhuratë në një shtëpi bazë të gdhendur të kuqe me drita.
Dekorimi përrallor në çdo cep të shtëpisë!