Top Dekorativ I Zi Me Perla Silver 8 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1144073 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes perla e zezë me shirit.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E zezë
Materiali i produktit Plastike