Top Dekorativ I Bardhë Dizajn “Merry Christmas” 7.5 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1168199 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i bardhë me mesazh të gëzuar të Krishtlindjeve, degë bredhi dhe Aleksandri.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike