Top Dekorativ Dizajn Me Arushë & Pemë 7.5 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1168191 Category:

Përshkrim

Stoli shumëngjyrësh i pemës së Krishtlindjes me arinj pelushi rreth bredhit të zbukuruar.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Materiali i produktit Plastike