Topa Dekorativë Të Bardhë Me Flok Bore Silver 8 Cm 6 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1155553 Category:

Përshkrim

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, me thekon argjendi, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E Bardhë e Argjendtë
Materiali i produktit Plastike
6 copë