Topa Dekorative Silver Kristal Bore Me Xixa 8 Cm 6 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1075457 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa argjendi me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike
6 copë