Topa Dekorativ Silver Me Thurje & Xixa 8 Cm 6 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1123965 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa argjendi, të shpuar me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike
6 copë