Topa Dekorative Të Bardhë Me Kristale Bore 7 Cm 6 Copë

2.99

Out of stock

SKU: 1109994 Category:

Përshkrim

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, të ylbertë, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
6 copë