Topa Dekorativ Të Kuq Me Xixa Forma Gold 8 Cm 6 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 1030048 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes topa të kuq me modele shkëlqimi ari, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë