Topa Dekorativë Ngjyrë Gur Kali Me Yje 8 Cm 6 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 1132622 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa bruz me shkëlqim të bardhë dhe yje, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra e kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë