Topa Dekorativë Ngjyrë Shampanjë Me Xixa 8 Cm 6 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 1184135 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa të shpuar, shampanjë me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Shampanjë
Materiali i produktit Plastike
6 copë