Topa Dekorativë Silver Me Fije 8 Cm 6 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 1142747 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa argjendi me xhingël, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike
6 copë