Topa Dekorative Të Kuq Flok Bore Me Xixa 6 Cm 6 Copë

2.49

In stock

SKU: 1111962 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes topa të kuq me dizajn thekon të bardhë, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë