Topa Dekorative Të Kuq Flok Bore Me Xixa 8 Cm 6 Copë

4.99

Out of stock

SKU: 1111963 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes topa të kuq me dizajn thekon, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë