Topa Dekorative Gold Vija Me Xixa 8 Cm 6 Copë

4.99

Out of stock

SKU: 1085616 Category:

Përshkrim

Topat e pemës së Krishtlindjes, të artë, mat, me shkëlqim, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
6 copë