Topa Dekorative Gold Forma Me Xixa 6 Cm 6 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1111496 Category:

Përshkrim

Topa të pemës së Krishtlindjes, të artë, të shpuar, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
6 copë