Topa Dekorative Të Bardhë Me Fije 8 Cm 6 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1155547 Category:

Përshkrim

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, me shkëlqim, me fibra të bardha, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
6 copë