Topa Dekorativë Të Bardhë Me Xixa & Shkëlqim 10 Cm 6 Copë

4.99

Out of stock

SKU: 1062786 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa të bardhë, me shkëlqim dhe me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
6 copë