Topa Dekorativë Të Bardhë Me Fije 8 Cm 6 Copë

4.99

Out of stock

SKU: 1142749 Category:

Përshkrim

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, me xhingël, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
6 copë