Topa Dekorativ Të Kuq Me Xixa & Mat 10 Cm 6 Copë

7.99

Out of stock

SKU: 1062782 Category:

Përshkrim

Topat e pemës së Krishtlindjes, të kuqe, mat, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë