Topa Dekorativ I Kuq Me Xixa & Shkëlqim 5 Cm 12 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1040359 Category:

Përshkrim

Topat e pemës së Krishtlindjes, të kuqe, me shkëlqim, kërcitje, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyrë E kuqe
Materiali i produktit Plastike
Copa 12 copë