Top Dekorativ Dizajn Kuadrate Me Boçe Pishe & Kokrra Të Kuqe 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184324 Category:

Përshkrim

Top i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes me pëlhurë liri të kuqe / jeshile, degëza me kone pishe dhe manaferra.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe e gjelbër me kuadrat
Materiali i produktit Shkumë