Tullumbace Happy Birthday Zezë Gold 7 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1194807 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 tullumbace Gëzuar Ditëlindjen 37×43 cm dhe 4 tullumbace të zeza dhe gold 30 cm.
Jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur – fryhen me ajër.
Ngjyrë Gold dhe e Zezë
7 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 8 vjeç