Unaze Qiriri Me Boce Pishe Flok Bore 18 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1107273 Category:

Përshkrim

Unaza dekorative e Krishtlindjeve për shandan me kone pishe me dëborë dhe manaferrat e kuq.
Kombinoni dizajnë të ndryshme dhe jepini shkëlqim dekorimit të shtëpisë tuaj!