Unaze Qiriri Gjethe Pishe Molle E Kuqe Me Xixa 20 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1120063 Category:

Përshkrim

Unazë dekorative e Krishtlindjeve për shandan me kon pishe dhe mollë me shkëlqim të kuq.
Kombinoni dizajnë të ndryshme dhe jepini shkëlqim dekorimit të shtëpisë tuaj!