Kostum I Kuq “Santa Calus” Me Mjekër, Kapele & Syze Për Të Rritur

19.99

Out of stock

SKU: 1113008 Category:

Përshkrim

Kostum Krishtlindjesh me pantallona, ​​xhaketë, kapele, syze dhe mjekër
Pantallonat e belit: 61cm
Gjatësia e pantallonave: 105 cm