Fustan I Kuq “Santa Claus” Me Kapuç Për Vajza 4-6 Vjeç

6.99

Out of stock

SKU: 1096687 Category:

Përshkrim

Paketa përfshin një fustan të kuq të Santa Claus me detaje të bardha dhe një kapelë