Varëse Druri Me 8 Zemra 9×40 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1166198 Category:

Përshkrim

Varëse Dekorative Me 8 Zemra Kunja Për Shënime Dhe Letra.
Gjatësiaxgjërësiaxlartësia: 40x9x20 Cm.
Materiali: Druri – Litar