Varëse Për Femra Joker Me Zemra Të Vogla 2 Copë

1.29

Out of stock

SKU: 1192868 Category:

Përshkrim

Aksesorë verorë, gjerdan jokeri për femra, kordon i zi me zemra të vogla të zeza dhe kordon i zi me zemër të artë.
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç