Lodra Plazhi Për Fëmijë Varkë Plastike E Verdhë 13 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1153080 Category:

Përshkrim

Mini varkë verore në blu dhe të verdhë.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 13×7.5×4 cm
Materiali: Plastik