Vath Për Femra Gold Madhësi Të Ndryshme Set 3 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1192885 Category:

Përshkrim

Aksesorë për gra, vathë kurorë, unaza ari 1.5 cm, 2 cm dhe 2.5 cm me kapëse silikoni.
Ngjyrë Gold
Materiali Plastikë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
3 palë