Mbajtëse Vaji Aromatik E Bardhë Set Me 12 Vajra Aromatik

5.99

In stock

SKU: 1166012 Category:

Përshkrim

Baza E Bardhë Balte Me 12 Shishe 12 Ml. Me Vajra Aromatikë, Një Për Çdo Muaj Të Vitit Me Aromë Të Ndryshme: Vanilje, Livando, Jasemin, Aromë Oqeani, Aromë Druri, Musk, Dru Sandali, Berry, Luleshtrydhe, Pjepër, Mango Dhe Trianth.
Lartësia E Pakos Diameterx: 16×8.5 Cm.