Lule Dekoruese Orkide Lejla Në Vazo Plastike 25 Cm

1.79

In stock

SKU: 1183050 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative, Orkide Vjollce Në Një Vazo Të Lehtë Plastike.
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra Vjollcë
Materiali Pëlhurë Sintetike Plastike
Diametri X Lartësia 7×25 Cm