Lule Dekoruese Bonsai Me Gjethe Të Gjera Në Vazo Qeramike Kafe 15 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1075425 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Bonsai Me Gjelbërim Gjethegjerë Në Një Vazo Qeramike 10 X 15 Cm
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra Kafe
Materiali I Produktit Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 10 X 15 Cm