Verore 30Cm 10 Copë

0.89

Out of stock

SKU: 1199882 Category:

Përshkrim

Rrathë që dielli të mos ju djegë dhe të shijoni Pranverën.
Ngjyra: e Bardhë e Kuqe
10 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç