Kostum Krishtlindjesh I Kuq Për Qen

7.99

Out of stock

SKU: 1187624 Category:

Përshkrim

Aksesorët e Krishtlindjeve për kafshët shtëpiake, kostumi i fustanit të kuq, pom pom i bardhë dhe xixëllonte në ngjyrë ari.
Matja (matja e shpatullave-bishtit):
E vogël: 25 cm
Mesatare: 30 cm E
madhe: 35 cm
X E madhe: 40 cm