Xham Mbrojtës Për Iphone 6 / 6S / 7/8

0.99

Out of stock

SKU: 1141430 Category:

Përshkrim

Xhami mbrojtës i temperuar që duket si xhami i ekranit të celularit tuaj.është i qëndrueshm në gishta, nuk prishet dhe ka një përshtatje perfektë që nuk formon flluska. Ka një trashësi prej më pak se 0.33 mm.