Njeri Bore Dekorativ Me Shall & Kapuç 9 Cm

1.29

In stock

SKU: 1157506 Category:

Përshkrim

Ornamenti i pemës së Krishtlindjes burrë dëbore me gaz me kapelë dhe shami të sheshtë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
Diametri x Lartësia 5×9 cm