Zemra Dekorative Të Kuqe Me Pika Mat & Me Shkëlqim 4 Cm 4 Copë

0.99

Out of stock

SKU: 1111491 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, zemrat e kuqe, mat, me shkëlqim, me pika polka të bardha, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E Bardhë e Kuqe
Materiali i produktit Plastike
4 copë