Ftohtë dimri, apo jo?
Epo ç’të bëjmë, duhet duruar! Këtë po thonin sot në mëngjes teksa zbrisnin shkallët, dy komshinjtë e moshuar që jetojnë përballë.

E pse duhet duruar? Kur kemi mundësi ta “zbusim” me Jumbo?
Shalle të shumëllojshme! 

Ngjyra e preferuar? I kemi të gjitha.

E do shumë të ngrohtë dhe të thurur? Ka zgjedhje pafund!
Do kufje me pellush po që të dëgjosh edhe muzikë? I kemi edhe ato!
Nuk do kufje, por një palë dorashka lëkure do të bënin punë? Edhe këto po që i kemi.


Mjafton vetëm të vizitosh Jumbo-n, se do gjesh shalle, kapuça e dorashka për vete, për gruan, për të fejuarin, për vjehrrën, për kalamajtë, për shoqen e zyrës, për kushëririn që merr gjithmonë borxh të tuat, për këdo! Po, po edhe për ty që do kapuç me temina, me njëbrirësh dhe me xhufka me ngjyra, edhe ashtu gjen!


Ka edhe një sekret: kur ecën më tej për tek departamenti i dedikuar kuzhinës gjen cilësi të shkëlqyer, po dhe çmime fantastike për ibrikun e ri për çaj mali, kutinë e çajrave për të dashurën hipster ose për gruan e fiksuar me rregullin nëpër shtëpi. Gjen shtrydhëse elektrike limonësh dhe thyese arrash, që të mos e lodhësh fare krahun. I keni parasysh ata qirinjtë me aroma? Në dimër janë të përkryer, kur je mbuluar me batanije në divan dhe po e llaston veten me verë, gështenja apo arra. 

Që t’i lironi pak dorën vetes me verën, zgjidhni enët me ngjyra të Jumbo, se ngjyrat ju ndihmojnë të hani më pak dhe për pasojë, të mos shtoni në peshë.

Jumbo është pjesë e Grupit Balfin, grupi më i madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon. 

Për më shumë informacion vizitoni në Facebook “JUMBO – Kosova Official” dhe Instagram jumbo_kosova si dhe vizitoni dyqanet në Prishtinë, Gjilan, Mitrovicë, Fushë Kosovë, Ferizaj dhe Prizren.

Vizito Jumbo dhe jepi fund të ftohtit!