Dita e të dashuruarve mund të duket dhe ndihet ndryshe këtë vit, por ka ende shumë mënyra për ta bërë Ditën e Shën Valentinit të veçantë për partnerin.

Pothuajse në të gjitha kulturat, dhurata shpreh një mënyrë për të treguar dashuri, ndjenja dhe përkushtim. Gjithkush dëshiron ta bëjë ditën e të dashurit të tij të veçantë, qoftë kjo përmes një dhurate të vogël.

Nëse po mendoni për një dhuratë simbolike për partnerin tuaj, JUMBO ju sugjeron disa ide interesante, të cilat mund t’i porosisni edhe online në https://jumbo-ks.com

Një filxhan i lezetshëm

Nëse të dyve ju pëlqen ta pini kafenë e mëngjesit së bashku, atëherë filxhanët e zbukuruar me zemra janë një ide interesante për dhuratë.

Një kornizë

Nuk ka kurrë një kohë më të mirë për të përdorur të gjitha ato fotografi që keni bërë si çift, por asnjëherë nuk keni patur kohë. Vendosja e fotove të preferuara mund të jetë dhurata perfekte për partnerin tuaj.

Kartolinë

Përgatit një kartolinë të personalizuar për Shën Valentin. Është një dhuratë ekonomike, por e bërë me gjithë zemër. Ose edhe nëse e keni gjetur dhuratën unike për partnerin, mos harroni se kartolina është po aq e rëndësishme. Mund të shkruani disa detaje të lidhjes tuaj ose mund t’i shprehni dashurinë.

Arusha

Thuaj “Të dua” me arushët në JUMBO. Arushat prej pellushi janë një dhuratë alternative në vend të luleve. Konsiderohet si mënyra më e mirë dhe e bukur për të shprehur ndjenjat.

Por nëse po kërkoni një dhuratë ndryshe, e në veçanti për partneren tuaj, do ishte një ide e mirë të shihni edhe produktet për shtëpinë ose kuzhinën. Midis shumëllojshmërisë së produkteve që gjeni në https://jumbo-ks.com mund të gjeni dhuratën perfekte.

Për akoma më shumë ide dhe detaje speciale vizitoni Facebook “JUMBO – Kosova Official” dhe Instagram jumbo_kosova si dhe ju presim çdo ditë në dyqanet tona në Fushë Kosovë, Prizren, Albi Mall, Gjilan, Ferizaj dhe Mitrovicë.