Adaptor Type C Për Muzikë Dhe Karikim

0.59

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1180364 Kategori:

Përshkrim

përshtatës i tipit C për të dëgjuar muzikë dhe për të karikuar telefonin tuaj celular në të njëjtën kohë.
Pajtueshmëria me modelet Samsung / Huawei / Xiaomi, etj. Që kanë një prizë Type-C.
Lidhës 1 Mashkull Tipi-C me 2 femra Lloji-c.
Gjatësia x Gjerësia: 2.5×1 cm
Gjatësia x Gjerësia e Pakos: 12.5×8 cm