Album Fotografik I Zi Me 300 Vende Për Foto Me Përmasa 10×15 Cm

8.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1141670 Kategori:

Përshkrim

Album Fotografish I Zi. Në Kopertinë Ai Merr 1 Fotografi 8×11 Cm Dhe Në Secilën Faqe Bën 3 Fotografi 10×15 Cm.
Gjatësiaxgresia: 32×31 Cm