Bazament Çadër I Bardhë Që Mbushet Me Ujë Ose Rërë

9.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 9060006 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia e bazës: 42x42x9.5 cm.
Pesha e bazës boshe: 1 kg.
Lartësia e tubit: 16.5 cm.
Plotësoni plotësisht bazën me ujë ose rërë. I papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj diellit.
Është i përshtatshëm për tub deri në 3.5 cm.