Ditar Dizajn “Cupcake” Rozë Me Kyç Për Vajza 96 Fl

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1181125 Kategori:

Përshkrim

Fletore – ditar për vajzën me fletë të bardha me vija me dizajn, mbulesë prej letre të fortë me dizajn cupcakes. Ka një dry të vogël për tu kyçur dhe 2 çelësa.
Gjinia Vajze
Ngjyra Rozë
Numri i Fletëve 96