Libër Ngjyrosje & Stickers “Fashion Star” 31×23 Cm 20 Fl

2.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1151718 Kategori:

Përshkrim

Një libër me 14 faqe me skica për pikturë dhe 4 fletë me aksesorë të pafund vetë ngjitës për krijime unike.
Gjatësia x Gjerësia: 31×23 cm.